JK postala zaštitno lice brenda “Adidas”!

Modni brend “Adidas” odabrao pop divu Jelenu Karleušu za svoje zaštitno lice, a plodovi saradnje prvo će se videti u njenom novom spotu za pesmu “Krimi Rad”.

Image

Zaštitno lice Adidasa!

Popularni fudbaler Duško Tošić već neko vreme je zaštitno lice modnog brenda “Adidas”, a sada mu se u toj akciji pridružila i supruga, pop diva Jelena Karleuša.

Adidas i JK su već sarađivali na njenom spektakularnom koncertu “All About Diva” kada je modni brend pevačici ustupio ekskluzivne komade odeće za njene igrače, a saradnju su obnovili zbog njenog novog albuma “Diva” koji će se u prodaji pojaviti 11. juna u izdanju izdavačke kuće“City Records”.

- Posle saradnje na koncertu “AAD” modni brend “Adidas” i JK obnovili su saradnju povodom njenog novog albuma. Jelena je u četvrtak snimila sa Dejanom Milićevićem promotivne klipove, ali i prvi spot za pesmu “Krimi Rad”, a “Adidas” je glavni brend koji su popularna plavuša i učesnici u spotu poneli. Naravno, reč je o ekskluzivnim komadima iz njihove nove linije, a u planu je da Jelena u narednom periodu postane i njihovo glavno zaštitno lice i snimi spotove za kompletnu jugoistočnu Evropu.

Saradnja popularnog brenda sa jednim od najpopularnijih poznatih parova u našoj zemlji sigurno će biti pun pogodak, posebno kada se uzme u obzir da su njihovim angažovanjem pokrili dve oblasti, sport i muziku, te da će mnogi mladi ljudi koji u njima vide uzore sigurno poželeti da ponosu neki komad iz nove kolekcije “Adidasa”. (OPERA17)

Jelena je uz sliku napisala:

JK&Adidas!!!!!!!Novi spot i album bice nastavak veoma uspesne saradnje! Posle koncerta u Areni, Adidas kao brend zastupljen je u novom spotu koji ce uskoro biti emitovan!

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s